Calatorii in timp

Miros al copilariei plutitor , ce apari si dispari te prinzi într-un dans nebun cu vântul și nu te lași ușor uitat, ne faci să zâmbim, să plângem și să ne teleportăm .

Cine a zis ca nu există calatorii în timp înseamna că nu e viu, că nu traiește, că nu speră.
Spune tu, când simti mirosul copilăriei și zâmbești involuntar , nu simți că te teleportezi în trecut? Eu da și știu călători spre infinit, nu suntem mulți, dar in trecut , majoritatea.

Un parfum trece ușor pe langa mine , ma prind usor intr-un dans fara sa imi dau seama si cand se schimba partenerii, ma intorc la realitate ,dar sentimentul trecutului ma cuprinse deja. Era un parfum barbatesc , mirosea ca tata cand eram mica si zambeam , cand credeam in basme si scriam din obligatie si nu sa imi alin sufletul , un timp cand totul era roz si nu ma zbateam in aceasi pata de culoare gri, un timp in care noi copii nu stiam ce e minciuna , ce inseamna durerea , ce e tradarea si credeam ca viata va fi mereu un tablou pictat in mii de nuante vi. Acel minunat timp in care admiram luna si fugeam de apa sa nu imi creasca coada.

Miros al copilariei plutitor , m-am prins in dansul tau si a durat doar 3 secunde , dar amintirea in care m-am teleportat e vesnica si cat traiesc si te-ntalnesc va exista acest portal in timp.
Spune, tu nu te simti mai fericit cand simti vantul primavara cum iti bate in fata si mirosul florilor, sau iarna când e frig si ai nasul rosu si inghetat, dar reusesti sa simti miros de cozonac si coji de portocale , poate chiar mirosul ploii de vara , acel miros de pământ umed , sau toamna cand frunzele cad si in aer e un miros imbatator al naturii moarte .

Eu da, ma simt mai fericita , ma simt vie , ca o calatoare in timp . Traim printre mii de dansuri, dar putini suntem cei ce constientizam ca ne teleportam in timp. Da , știință , suntem calatori in timp si tu nu poti nega asta.

Cand te prinzi si tu intr-un dans, nu uita sa inchizi ochii, crede-ma va dura mai mult .

4 thoughts on “Calatorii in timp

Leave a comment