Zgomote perfecte

Ai văzut vreodată persoane care vorbesc mult , pai eu astăzi mi-am dat seama ca știu una de mult . Mi-am dat seama ca ea își ascunde golul sufletului în fraze lungi, logice sau aberante parca spuse doar sa ajute timpul sa treacă, nevăzut dar conștient. Oare când rămâne singura și luna vorbește sa nu observe asta?

Ea da ,dar tu ? Ea vorbește mult, poate chiar mai mult decât limita pe care o considera bărbații ca o au femeile. Vorbește cât sa nu rămână în liniște ,cauta sa citească, sa scrie lucruri poate care nu au nici un sens, sa se uite la filme, asculta muzica și tipa cât o țin plămânii cât sa-și tina mintea ocupata. Deșii adora noaptea prefera ziua pentru simplul zgomot al agitației ei , ploaia o adora doar pentru puterea sunetului provocat. O poți definii ciudata, ce fel de om prefera totul în locul liniștii? Unul care se cunoaște ,care își știe fiecare greșeala ,un om al cărui pas este făcut pe mii de ace . Nu știu ce crezi tu, dar eu știu ca semăn cu ea, cum și ea știe ca toți purtam măști, fiecare apărându-se în felul sau.

Ea, eu vorbim ,poate mai mult decât e necesar , dar când se lasă seara și totul devine bezna ne pierdem, rămânem sub zidul zidit din întuneric , zid ce ne împinge în infern la fiecare sunet rătăcit la fiecare secunda goala lipsita de cuvinte. Dacă nu cunoști infernul nu poți știi ca unii vorbesc ca sa trăiască, alții ca sa moara. Cu cât frazele par mai lungi și suflul nu ne ajunge cu atât viata pare mai lunga .

Când vei observa ca timpul se scurge mai lent, în liniște, săpând mai adânc durerea , vei înțelege de ce acel foc dintr-un scriitor…

Advertisements

One thought on “Zgomote perfecte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s