Un vis, o dorință…

 Toți avem vise și cu siguranță toți ne-am pus măcar o dată dorințe,  privind spre cerul înstelat , poate ,poate nimerim o stea căzătoare. A da și visele , amuzant nu, cănd nu se îndeplinesc și cădem  , uităm la ce visasem  ce ne dorisem. Să iți dorești sau să visezi care dintre ele e cea ce ne transformă viața și ne ajută să ne atingem idealul. La mine e înca zi nu există stele sunt doar nori triști, negrii parcă aceași cu cei de interiorul meu. Mereu am spus că ar trebuii sa trăim în lumea noastra, dar am uitat să spun că nu v-a fi ușor nici acolo . Eu mereu am crezut că dacă trăiesc cu mine în lumea mea nimic nu mă poate întrista, dar  mai rău decât persoanele din jur, mă răneam chiar eu însumi … 

Revenind la dorintă sau vis păi eu mi-am dorit să fiu psiholog și am visat ca o sa ajung unul , dar am confundat visul cu realitatea. Visul e in realitate, nu același lucru.  Am trăit în lumea mea unde eu eram luna și am uitat că mai sunt și alte stele care stralucesc in jur, vrand și ele să creada că pot fii cea ce iși doresc. 

Nu lumea se învârte în jurul lunii, cum nici pământul nu se învârte în jurul nostru. Luna se învârte in jurul pământului lafel cum și noi ne învârtim in jurul idealului.

Nu e de ajuns să visăm sau să ne dorim, uneori trebuie să muncim pentru cea ce vrem, uneori poate chiar sa ne creem propriul drum.

Advertisements

2 thoughts on “ Un vis, o dorință…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s