Rege sau Regină?

b2e9a6dee25b622343f601e831a6caae (1)

Privește cerul și spune-mi ce vezi? Eu vad parca un dans nebun, stelele sunt dansatorii și luna protagonistul. În povestea mea eu aleg să fiu luna, în povestea mea eu sunt pe primul loc.Tu cine ești? Tu ce fel de personaj joci?

“Stau in stânga scenei și privesc spectacolul, îmi închid ochii și mă văd pe scenă, acolo unde eram în urmă cu un an, fix în același loc.”

Fiecare avem locul nostru unde ne simțim fericiți și împliniți, unde nu obosim (sau chiar dacă simțim ca o sa ne cadă cerul în cap, parcă ne ambiționăm mai mult), locul la care chiar dacă ar venii sfârșitul lumii tot n-ai renunța. Fiecare dintre noi trece peste probleme în mod diferit: unii fumează și se îneacă în fum crezând că sunt printre nori fără probleme și liniștiți,alții beau până nu se mai țin pe picoare, parcă sunt pe o mare întunecată, liniștiți și plutind dpearte de aglomerația și stresul din jur, iar alții ,pai facem sporturi , depinde cum vrem noi să infruntăm viața. La box poți să dai cu pumnii in sac pană crezi tu că problema a dispărut. Alții dansează, defapt viața noastra e un dans, fiecare mișcare pe care o facem e in sincron cu timpul. Problemele nu dispar și ne urmăresc la nesfârșit, dar poate că știm asta și e mai incitant să facem ce ne place decât să stăm să ne distrugem nervii.

Fii un “calator spre infinit” și creează-ți propriul dans, propria coregrafie, fii tu luna de pe cer nu contează dacă o să dai greș. Cine știe poate dansul tău cu viața va ajunge demn de un nume mare scris și povestit în cărți.

De ce să nu fii tu regele sau regina din poveste?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s