Perfect sau defect ?

Ce e perfecțiunea ? De ce aud asta peste tot ? De ce ni se cere sa fim perfecți?

Mereu mi s-a cerut să fiu perfectă , copilul ideal ,elevul silitor ,sora grijulie. Mare greseală am făcut pentru că asta am și încercat să fac, dar cu timpul am început să observ cerul, să simt ploaia și să ascult linistea nopții .

Ridică privirea și privește cerul, zi-mi ce vezi! Să iți spun eu mii de nori pufoși, albi sau negri, dar nici unul nu seamănă cu altul deci ce înseamnă perfecțiunea dacă nici norii nu sunt… Atunci când plouă întinde mâinile și vezi dacă două picături cad în același timp, în același loc. Nu! Știi de ce? Pentru că perfecțiune pentru noi oamenii nu există, doar pentru Dumnezeu pentru că el e unul . Luna e perfecta pentru că e una singura …

Nimeni nu e perfect, toți avem greșeli pe care vrem să le afundăm undeva dar nu putem, toți nu putem fi unul și nimeni nu poate fi noi. Perfect ești doar după ce mori, ori pentru că erai prea tânar, ori pentru ca erai un om bun . Să ai succes în viată și să ai un trai bun, asta nu înseamnă să fii perfect. Cred că lumea asta e defectă iar noi nu vom reuși niciodată să ne ridicăm la acel standard de perfecțiune.

  Eu nu am fost, nu sunt și nu voi fi niciodată perfectă.

Nici nu cred că vreau,  sunt mândră de ceea ce sunt și fericită de ceea ce fac . Nu încerca să fii perfect, fii tu însuți pentru că mereu cineva iți va găsi un defect . Eu trăiesc în lumea mea, nu a lor, și știu sigur că pentru mine perfecțiune e să fiu eu însumi ….

Advertisements

3 thoughts on “Perfect sau defect ?

    1. Nu sunt de parere ca a fi perfect inseamna sa fii robot . A fi perfect, din punctul meu de vedere, inseamna sa fii anonim, sa te conformezi societatii atat de mult incat iti pierzi originalitatea.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s